Click to unmute or pause
This content will show up directly in its container.

Share this great opportunity with your friends

Muscle UP for Keylane’s High Impact <IT> Bootcamps

only for the most eager IT talents

Ben jij eager, getalenteerd en fit genoeg om aan de slag te gaan bij het snelst groeiende Softwarebedrijf in Utrecht? Dan is dit jouw kans! Ga gedurende 8 intensieve trainingsweken aan de slag om EXPERT én topfit aan de slag te kunnen als Implementatie Specialist, een Keylane IT Consultant.

Vanaf 02 januari 2019 doorloop jij samen met maximaal 10 andere EAGER & tech savvy talenten een intensief Talent Programma waarbij jij jezelf gaat certificeren, persoonlijk ontwikkelt en als hecht team samen met jouw toekomstige collega’s gaat deelnemen aan onze Playgrounds en Friday Fundays.

Kortom; Heb je je studie (bijna) afgerond of min. een HBO diploma op zak, wil jij je carrière topfit starten in 2019 als IT Expert, en durf jij het aan om 8 weken intensief te trainen, te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling en min. 3 certificaten te behalen? Dan hebben wij een unieke kans voor jou!

Lees verder wat jij na die periode via Keylane kan bereiken, of meld je direct aan voor Keylane’s IT Bootcamp, en gun jezelf deze unieke sportieve, grensverleggende ervaring.

WHY we call IT a Bootcamp

Omdat het de snelste manier is om Keylane’s nieuwe IT Expert te worden. Dit programma zal ongetwijfeld het nodige van je vragen en je (technische & sportieve) vaardigheden op de proef stellen, maar het zal ook een inspirerende ervaring zijn die je klaarstoomt voor de rest van je carrière.

Hebben we je al overtuigd of wil je nog meer informatie?

ABOUT THIS IT Bootcamp

Ons IT Bootcamp is ontwikkeld om de leukste en slimste pas afgestudeerde IT-specialisten meteen aan het begin van hun carrière een flinke boost te geven. Het programma duurt ruim 8 weken en begint met het opbouwen van een solide basis op het gebied van IT Fundamentals, Agile/Scrum en teamwork. We zullen je voortdurend stimuleren en begeleiden zodat jij kunt uitgroeien tot een echte EXPERT. Voor de juiste balans tussen, leren, trainen & ontwikkelen zorgen wij voor High Impact personal Trainings, gezellige Playgrounds en sluiten wij iedere week af met Friday Fundays. Uiteraard wordt je gedurende het gehele Bootcamp begeleid door diverse EXPERT trainers, en Keylaners. In de tussentijd werk je aan het behalen van je certificeringen zoals ISTQB, Scrum Master & Certified Professional in Requirements Engineering.

Nadat jij het IT Bootcamp succesvol hebt doorlopen ga je werken in 1 van onze Delivery teams. In deze fase ga je jouw persoonlijke Learning Journey, als Implementatie Specialist, a Keylane Consultant, verder ontwikkelen.

KEY Information
 • Start op 02 Januari 2019
 • Trainee programma van 8 weken
 • Salaris van €2750
 • Opbouw van fundamentele kennis en contacten met onze experts in diverse key teams
 • Basisprincipes Databases, SQL & Verzekeren
 • Naast theorie zal je vooral aan de slag gaan met praktijkopdrachten
 • Je sluit het IT Bootcamp af met een casus

Met dit traject heb je alles in huis om de felbegeerde IT certificaten Scrum Master, Certified Professional in Requirements Engineering  en   ISTQB® Certified Tester CTFL  te behalen.

Dit Trainee Programma is bedoeld voor HBO starters die affiniteit hebben met IT en de ambitie hebben om als Implementatie Specials, een Keylane IT Consultant aan de slag te gaan.

KEY about you and your team of EXPERTS

We werken veel in teamverband waardoor je nauw zult samen werken met Consultants, Functioneel Ontwerpers en Testers. Daarnaast ben je zelf verantwoordelijk voor jouw specifieke talent & onderdeel binnen het project en wordt er een hoge mate van autonomie van je verwacht.

Na het IT Bootcamp van Keylane ben jij de Implementatie Specialist die onze klanten helpt bij het maken van de vertaalslag tussen wens en functionaliteit. Je ontwerpt en realiseert software voor de verzekeringsbranche, een bijzonder uitdagend werkveld gezien alle maatschappelijke ontwikkelingen. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de implementatie van ons softwarepakket bij jouw klanten. Je zorgt ervoor dat de software op tijd en volledig naar wens wordt ingericht en dat het voldoet aan alle kwaliteitseisen. Om dit te kunnen doen zorg je ervoor dat jouw kennis van ons softwarepakket up to date is en je de implementatietechnieken kent. Daarnaast verdiep jij je in de processen van de klant en de “fit” met onze software en zorg je voor duidelijke communicatie met zowel interne als externe stakeholders.

Your KEY learning journey continues

Je volgt in eerste instantie ons IT Bootcamp Programma van 8 weken. Vervolgens bieden we je een uitgestippeld opleidingstraject binnen de Keylane Academy, waarbij jouw Learning Journey verder gaat. Jij ontwikkelt jezelf persoonlijk en doorloopt hiervoor trainingen over efficiënt werken & teamwork. Je krijgt uiteraard veel persoonlijke begeleiding en we helpen je daarnaast met het verder vormgeven van jouw persoonlijke Journey binnen Keylane.

KEY skills & personality
 • Jij bent min. in het bezit van een HBO/WO diploma
 • Je bent een teamspeler met een goed gevoel voor humor
 • Je bent in staat om onder hoge druk te werken in een veeleisende omgeving
 • Je bent oprecht en aantoonbaar geïnteresseerd in Informatietechnologie en Software Ontwikkeling
 • Je kunt uitstekend analyseren, complexe problemen oplossen en zelfstandig werken Je bent enthousiast en weet met passie te praten, presenteren en te overtuigen
 • Je werkt goed en graag samen, je hebt een duidelijke blik naar buiten en je bent continu op zoek bent naar verbetering
 • Je hebt eagerness & drive om je te verdiepen in Engineering, Software Implementaties, SQL en de verzekeringsbranche
 • Je hebt maximaal 2 jaar werkervaring
KEY benefits

We vragen veel, maar we bieden ook een hoop! Wij bieden jou de kans om samen met ons Europa te gaan veroveren. Jij wordt onderdeel van een energiek team binnen een dynamische omgeving en krijgt de kans om je te nog verder te ontwikkelen als IT Expert, in een cruciale rol. Jij kunt impact maken en bijdragen aan de verdere professionalisering van Keylane.

Daarnaast bieden wij jou
 • Jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
 • Een goed startsalaris van €2750
 • Een NS Business kaart of lease-auto en onkostenvergoeding
 • Winstuitkering
 • Goed pensioenplan met lage eigen bijdrage
 • 40-urige werkweek
 • 24 vakantiedagen & 8% vakantiegeld
 • Iedere dag een (gratis) lunch in ons healthy APPÈL cafe
 • Een value driven organisatie die geeft en investeert in hun medewerkers (Expert, Eagerness, Cooperative)
 • Ruime mogelijkheden voor verdere opleidingen/certificaten via onze Keylane Academy
INTERESTED, SIGN UP NOW!

De selectiecriteria zijn simpel: alleen de allerleukste en eager talenten worden geselecteerd. Dus, kan jij het verschil maken, heb je een technische knobbel, ben je digitaal georiënteerd, analytisch en nieuwsgierig? En heb je maximaal twee jaar werkervaring? Dan ben jij de ideale kandidaat voor ons IT Bootcamp!

Meld je aan en dan maken wij graag kennis met jou tijdens onze hire-in-a-day week.

Ja, op 1 dag doorloop jij jouw persoonlijke hiring stages, 2 gesprekken, een gezellige informele lunch met het team, we bespreken met jou het talent rapport (NeurOlympics) en kunnen jou hopelijk aan het einde van de dag een aanbod doen om bij Keylane in dienst te treden, en te verwelkomen als deelnemer van het <IT> Bootcamp 2019.


Inhouse dag

Wil je graag ervaren hoe een dag van een Keylane EXPERT er nou écht uitziet? Kom het dan ervaren op onze inhousedag!

Onze eerstvolgende Inhousedag is op 15 November 2018.

Meld je dan nu aan want we hebben voor plek voor 12 studenten

Image